Konik d.o.o., Troblje 1, 2380 Slovenj Gradec
02 88 12 170

Korak do čiste pitne vode

Filtri za vodo AQUAPHOR

 

Sistemi za filtriranje vode Aquaphor

 

Aquaphor izdeluje filtre najvišje kvalitete. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1992, zdaj z 2100 zaposlenimi. Aquaphor razvije odlične ideje v končne izdelke za filtriranje vode, ki so jim zvesti že milijoni ljudi po svetu. Uporablja se v več kot 20 državah po vsem svetu. So strokovnjaki za reverzno osmozo.

Filtri vode Aquaphor poskrbijo za vse vrste vode. Aquaphor izstopa v najsodobnejših vodnih filtrih za reverzno osmozo z optimalno zmogljivostjo. Aquaphor ima več kot 50 globalnih patentov. (Inc Združeno kraljestvo, Nemčija, Rusija in ZDA.) Glej – http://www.aquaphor.com

Aquaphor uporablja multi-media filtre. Micro Silver aktivno oglje omogoča daljše varnejšo bakteriostatično  življenjsko dobo. Kadar  se klasično aktivno oglje izrabi, se lahko poveča število bakterij v filtru ter vodi.. Aquaphor  Filtri za večje kapacitete omogočajo varnejšo dolgo življenjsko dobo.

Aquaphor uporablja tudi patentirano vlakno ionske izmenjave Aqualen. Aqualen zagotavlja masivno zajemanje ionov, odstranjevanje težkih kovin, ki jih osnovni tipi filtrov nimajo.

* Uporaba Aquaphor filtrov  zagotavlja optimalno kakovost vode.

Visoka kakovost, nizka cena filtriranja

 

Paradni konj filtrirnih sistemov je reverzna osmoza Aquaphor Morion. Visoka učinkovitost RO. Ne potrebuje električne energije. Porabi polovico manj vode kot pri  drugi sistemi RO. Najbolj kompakten. Primeren za vgradnjo pod vsako pomivalno korito. 19x 36 x 42cm. Najboljši  v svojem razredu.

Reverzna osmoza Morion uporablja do 12 edinstvenih korakov filtra v samo 4 kartušah za filtriranje vode. Večina RO enot uporablja 5 nivojev filtra v 5 kartušah. Morion je najcenejši za vzdrževanje. Skromen pri uporabi vode. Morion deluje že pri 2atm.Rezervoar se napolni že v eni uri.

Prihranite 100 € na leto za vodo, elektriko in vodne filtre. (V primerjavi s povratno osmozo na črpalke z uporabo tlačnih rezervoarjev). Prihranite 500 evrov na leto za ustekleničeno vodo. Patentirane filtrirne vložke lahko hitro preprosto zamenjate .

Aquaphor Morion je NSF ocenjena reverzna osmoza. Nove visoke pretočne 100 gpd NSF

Visoka  kakovost. Zanesljivost. Brez uporabe elektrike. Nizka poraba vode. Dolga življenjska doba filtrov. Nizki tekoči stroški.

Čista pitna voda je idealna. Zdaj pomnožite učinek. Uporaba čiste domače vode.

Mehka voda odpravlja vodni kamen in se uporablja za pranje oblačil, pomaga koži da je mehka in voljna. Brez skritih trdih delcev, ujetih v vlaknatih oblačil. Manj draženja kože.

Koža lahko absorbira težke kovine. Večinoma v vodi. Tako kot arzen in nikelj. Voda se lahko vdihne v obliki pršila ali hlapov v prhi ali kopeli. Celotna rešitev za hišo je ponavadi najvarnejši pristop..