Konik d.o.o., Troblje 1, 2380 Slovenj Gradec
02 88 12 170

Korak do čiste pitne vode

Akcija!

Vodni Filter Cintropur Duo NW25

275.72 239.00

Vodni filtri NW25 DUO Cintropur
delujejo po izboljšanem konceptu, saj delujejo po principu usedanja filtriranih delcev in zaradi centrifugalnega efekta ter vrtinčenja vode se površina filtrirne vrečke konstantno čisti. To zagotavlja dolgo življenjsko dobo in dokaj konstanten pretok.
Primerjaj

Cintropur DUO NW25

ZAKAJ SO VODNI FILTRI CINTROPUR BOLJŠI ?

Klasični filtri delujejo po principu akumuliranja delcev in v vodi neraztopljenih substanc, kar povzroča večji padec pritiska in manjši pretok tekočine, to pa znatno poveča stroške vzdrževanja zaradi potrebe po pogosti menjavi.

VODNI Filtri CINTROPUR na drugi strani delujejo po izboljšanem konceptu, saj delujejo po principu usedanja filtriranih delcev in zaradi centrifugalnega efekta ter vrtinčenja vode se površina filtrirne vrečke konstantno čisti. To zagotavlja dolgo življenjsko dobo in dokaj konstanten pretok.

Filtri so izdelani iz sintetičnih materialov, odpornih na rjavenje in popolnoma primerni za uporabo z živili in pitno vodo, ki se uporabljajo tudi v farmaciji in medicini.

Na voljo so različni pretoki in priključne dimenzije.

KARAKTERISTIKE

MEHANSKI FILTER iz vode izloči večje delce, kot so pesek, zemlja ali rja. Velikost delcev, ki jih filter izloči, je odvisna od širine por filtrirne vrečke (5, 10, 25 ali 100 µm).

CINTROPUR TE filter, polnjen z AKTIVNIM OGLJEM Norit 0,8 iz vode deloma odstranjuje klor, ozon, organske snovi, pesticide in druge v vodi raztopljene substance. Enkratna polnitev je cca. 0,30kg in se kombinira z KDF medio.

KDF media 55 služi za odstranjevanje težkih kovin (do 15%) in preostanka klora (skupaj z aktivnim ogljem od 60 do 85% vsega klora v vodi in klorovih spojin). KDF (Kinetic Degradation Fluxion) je zmes bakra in cinka visoke čistosti in je patentiran filtracijski medij, ki deluje na osnovi oksidacije/redukcije (redox).

PREDNOSTI FILTRA ZA VODO CINTROPUR

Kompleten filtrirni sistem, ki iz vode izloči večje delce, kot so pesek, zemlja ali rja. Velikost delcev, ki jih filter izloči, je odvisna od širine por filtrirne vrečke.

Velika izbira stopenj filtriranja z izbiranjem velikosti filtrirne vrečke: 5, 10, 25, 50, 100 in 300 µm pralne.
Servisiranje je enostavno in poceni – menjavate samo filtrirno vrečko.
Zaradi centrifugalnega efekta se filtrirani delci usedajo na dno in s tem se površina vrečke konstantno čisti, zaradi česar se filtrirne vrečke dlje ohranjajo.
Mali padec pritiska vode (manj kot 0,3 bara), velika odpornost na visok pritisk (25 bar).
Vizualna kontrola delovanja,
Različne dimenzije priključkov in pretokov, možnost menjave ohišij.
Priklop: 3/4 in 1″

 

Preveri tudi Vodni filter Cintropur NW25